вторник, 18 февруари 2014 г.

Голям страх броди из държавата





Сякаш стана модерно да се оплакваш, че си мишена. Кой ли не мина по пистата? Най-гръмогласен, естествено, е Николай Бареков. Хем го мразят, чак ще го застрелват, хем го обичат. Странна работа! Слави Бинев проплака за същото. Преди бил на отчет, сега отново го бройкали. Да, успя да привлече медийното внимание. Последно научих, че Осман Октай обяснява какъв страх тресе Делян Пеевски пак по същата линия.

Бих разбрал подобни твърдения, ако дойдат примерно от Бойко Борисов. Той спря доста кранчета, пресече редица канали. Нормално е престъпниците да го мразят. Но Борисов е мъжкар, а не плачко. Оплакване няма да чуеш от него.

Какво да кажем за онези от първия абзац? Ако някой от тях има основание да се страхува, то не е защото е засегнал нечии интереси, спирайки например контрабанден канал, а понеже вече е употребен и ненужен. Hе е ли чувал, че този момент винаги идва, когато си кукла на конци?




И децата знаят: потънеш ли в сенките, там всичко може да се случи. Въпрос на време. Затова нормалните хора предпочитат да стоят далече от престъпните сделки.


 Бащата на Делян Пеевски: Синът ми е мафиот

                                   Ново






2 коментара:

  1. Умират да се правят на жертви, а всъщност са вълци. Ако някой е за отстрел оплакването няма да го спаси. Hито охрана.

    ОтговорИзтриване
  2. МИСЛИ НАВРЕМЕ

    Ама кой да мисли?

    ОтговорИзтриване